Glad Midsommar önskar PerfecZion!

Efter en intensiv period med kollektiva och individuella projekt så blir det tid för lite andhämtning vilket kan behövas när de varma dagarna äntligen är här.

Först och främst vill jag börja med att berätta lite om Aranäs HK och det arbete jag gjort där. Jag kommer i höst att kampera med Jerry Hallbäck i Aranäs herrlag i Handbollsligan, något som jag verkligen ser fram emot. Den första delen för oss tillsammans har handlat om att utveckla individer ihop med mestadels fysisk träning. Det är, förutom att det är en tung fysisk period, en härlig period att jobba med individuell utveckling vilket vi ämnar göra på en hög nivå. Det har varit inspirerande att få ta del av en mycket ambitiös gäng som kommer till spel i höst, det ska bli riktigt kul!

I samma förening med på damsidan har jag varit och gästat några gånger under den första delen av försäsongen, det har varit en härlig mix för mig personligen att få hoppa mellan olika grupper med olika individer, stimulerande! På kort tid tycker jag tjejerna gör framsteg, de vill verkligen framåt vilket gör det lite enklare. Aranäs damlag leds idag av Morris Lundin, Rustan Lundbäck och Hanna Grundén. En riktigt kompetent uppsättning tränare som är grymma att få jobba ihop med även om det i mitt fall blir att övervaka att det arbetet går i hamn och att den individuella utvecklingen springer på. Det ska bli mycket intressant att följa under säsongen!

***

Vi kommer i Juli att ha proweek där spelare från lite olika delar av Europa kommer att samlas för att ha träningspass, håll utkik på bilder och videos där. PerfecZion ämnar bjuda in tränare som en del i utbildning där man kan följa träningar och sedan vara med på frågestund efter passet där vi går igenom tankegångar kring träning och fokusområden. Är du intresserad av att vara med vid dessa tillfällen, hör då av dig till oss 🙂

Utöver dessa tillfällen har vi fått till några tillfällen med allsvenskan herr/dam som också ligger under Juli, kul att det kommit frågor från olika delar av landet. Härligt!

***

Som det ser ut idag så kommer det bli några resor både söderut och några uppåt i landet under hösten som börjar bokas på. Det kommer att vara intensivt och härligt när allt drar igång. PerfecZion vill verkligen bidra med en spridning till landets alla hörn. I dagens läge har vi några större projekt som kommer att genomföras, många andra lite mindre projekt ligger över dagen. Har din klubb det behovet, oavsett var i kalendern det kan passa. Hör av dig så kan vi kolla om det går att hitta några roliga lösningar för just din förening.

***

Förutom att det har varit en helt makalös utveckling i de sociala medierna så vill jag tacka alla som hört av sig och frågat, varit nyfikna. Det är lite coolt. Jag hoppas kunna presentera en stark partner som ska åka med på resan från och med hösten, det är förhoppningen. Till alla er individer som hört av er gällande individuell träning så vill jag bara påminna om status. Det finns i dagens läge inga öppna platser men under nästa vår så kommer jag att öppna upp möjligheterna att få vara med då igen. Jag har i dagens läge inte koll på hur många grupper vi kommer kunna ha flytande samtidigt men jag siktar på någonstans runt 14-16 spelare som jobbar individuellt i PerfecZion under Mars-Augusti. Är du intresserad av en sådan plats så kan du givetvis höra av dig så att vi kan få en större översikt över formandet av grupper.

PerfecZion önskar alla en fantastisk Midsommar!

***

PerfecZion i sociala medier:

Hemsida: https://perfeczion.se/

Facebook: https://www.facebook.com/PerfecZion

Instagram: https://www.instagram.com/perfeczion1/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC1YZsEKtUqhQNGMv-8xSk5Q

***

Jasmin Zuta – Owner PerfecZion – Instruktör/Utbildare – Mobil: 0707253517 – Mail: jasmin@perfeczion.se

Kommentarer