Mot ljusare tider och en härlig avslutning i ligan!

Härliga tider väntar. PerfecZion går mot en härlig vår med utbildningsdagar och projekt ute i klubbarna. Vi kommer under våren fortsätta våra något större projekt med Kärra HF och Stenungsunds HK. På andra orter kommer det bli uppföljning på höstens utbildningsdagar, det är kul att arbetet uppskattas och att vi får chansen att komma tillbaka. Har din klubb ett intresse av utbildningsdagar så är ni varmt välkomna att höra av er. Nedan några kommentarer från Jönköping och Hallsberg där Perfeczion utbildat.

***

HK Järnvägen hade Perfeczion och Jasmin Zuta för en utbildningsdag för tränare och spelare.

En mycket lyckad dag för både tränare och spelare. Vi fick inspiration, idéer och tips till våra lag och spelare.

Framför allt fick vi se vad individuell teknik betyder i handboll och många nya skills att jobba med på inom laget.

HK Järnvägen är mer än nöjda med Jasmins utbildningsdag.

Vi ser redan en positiv reaktion i föreningen allt från styrelse, tränare och spelare.

HK Järnvägen kommer att samarbeta med Perfeczion och Jasmin Zuta i framtiden för att utveckla föreningen och våra ungdomar, tränare, ledare.

Anders Danielsson, HK Järnvägen

***

Utbildningsdag i Jönköping

JKPG Handboll arrangerade en temakväll för våra ungdomsledare i Jönköpingsregionen Vi hade ca 30 ungdomsledare från IFK Bankeryd, Hallby, Cyrus, Habo, Eksjö som deltog på utbildningskvällen.

Jasmin Zuta bidrog med mycket handbollskunskap som förmedlades med stort engagemang. Kvällen startades med en timmes teori och följdes upp med ett längre praktikpass i hallen där deltagarna var aktivt med och provade de individuella teknikövningarna. Grundläggande anfalls- och försvarsteknik kopplades ihop med taktiska skills. Det blev ett bra upplägg där teoridelen kopplades ihop tydligt med praktikpassets innehåll. Jasmin var noggrann i sina instruktioner kring de tekniska färdigheterna och det gavs utrymme för frågor och dialogform.

Jasmin Zuta är erfaren elithandbollstränare och instruktör från Göteborg – brinner för att utbilda handbollsungdomar med god kvalitet och ge bästa förutsättningar. Genom att utbilda våra ungdomsledare hjälper vi till att skapa detta tillsammans.

Det var med stor nöjdhet från alla ungdomsledare som vi avslutade temakvällen ihop. PerfecZion är ett mycket bra kompletterande utbildningskoncept till ungdomstränare i handboll – detta behöver alla få möjlighet till för att stötta och kvalitetssäkra spelarutbildningen i våra föreningar.

Micke Westin, styrgruppen JKPG Handboll

***

Vi är igång med slutspurten i handbollsligan vilket är härligt. Inget är roligare än att få tävla när det verkligen gäller något. Å äntligen kan publiken få fylla arenorna precis som innan, det är ju härligt för alla inblandade. Välkomna ner till Kungsbacka på elithandboll!

För er som inte anmält er till Aranäs Open ännu så går vi igång om lite drygt 100 dagar, gör er anmälan här https://www.procup.se/cup/34698.htm

***

Nu har vi kommit igång med övningsbanken och länkarna dit hittar ni här:

Klubb:

Lag:

***

Perfeczions instagram konto har haft en otrolig utveckling den sista tiden och har nu passerat 17.000 följare, det är platsen att vara på om du vill hålla dig uppdaterad på det senaste inom övningar och träning. Tack till er som redan är där och välkommen om du är påväg att börja följa @perfeczion1

***

Följ oss i sociala medier för att vara uppdaterade

PerfecZion i sociala medier:

Hemsida: https://perfeczion.se/

Facebook: https://www.facebook.com/PerfecZion

Instagram: https://www.instagram.com/perfeczion1/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC1YZsEKtUqhQNGMv-8xSk5Q

***

Jasmin Zuta – Owner PerfecZion – Instruktör/Utbildare – Mobil: 0707253517 – Mail: jasmin@perfeczion.se

Kommentarer