Gasen i botten!

Vi rullar på i full fart mot en härlig vår och underbara ljusare tider. Perfeczion fortsätter att växa och vi har i detta nu gasen i botten gällande utbildningar och projekt ute i klubbarna. Det är spännande att intresset växer och att vi fått flera roliga platser att besöka med vårat företag.

Vi kommer att återvända till Vinslöv och Hallsberg under våren. Vi fortsätter att utveckla och utbilda ledarna i Kärra HF och Stenungsunds HK. Perfeczion kommer att under våren utbilda för HFV räkning under ett antal tillfällen på diverse orter. Det blir spännande att utveckla vidare ett redan framgångsrikt koncept ihop med framtidens ledare och spelare.

Har ni några frågor kring projekt eller utvecklingsdagar för er klubb. Tveka inte att höra av er.

***

Perfeczion har under våren dragit igång försäljningen av övningsbanken och det är kul att se att det finns ett intresse att stötta ledarna runtom i föreningarna. Vill du göra det för din klubb kan ni göra det för 5000:- för alla klubbens ledare, väldigt prisvärt för att skapa en lättare vardag för era ledare.

Direktlänk till övningsbanken: https://perfeczion.se/courses/alla/

***

Herrar och Damer i Aranäs HK slåss på olika fronter. Damerna har gått fram som en ångvält under våren och har imponerat stort. Sur förlust i seriefinalen mot Hallby gör direktplatsen lite svårare att nå men spännande avslutning väntar. Vi på herrsidan får kämpa på. Många viktiga matcher på kort tid blir utmanande och härligt när vi nu ska slåss på västkusten för vår existens. RIK, Önnered och Alingsås står på turordningen.

***

Individuell utveckling står på schemat lite längre fram närmare sommaren. Tack för alla förfrågningar och stort tack till alla som ställer spännande och nyfikna frågor. Vi kommer att ställa en intresseförfrågan för att stämma av vilka grupper som eventuellt kan bli aktuella. Håll ögonen öppna närmsta veckorna när ni kan skicka in ansökningar.

***

Följ oss i sociala medier för att vara uppdaterade

PerfecZion i sociala medier:

Hemsida: https://perfeczion.se/

Facebook: https://www.facebook.com/PerfecZion

Instagram: https://www.instagram.com/perfeczion1/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC1YZsEKtUqhQNGMv-8xSk5Q

***

Jasmin Zuta – Owner PerfecZion – Instruktör/Utbildare – Mobil: 0707253517 – Mail: jasmin@perfeczion.se

Kommentarer