Händelsrikt!

Ett helt år har flugit förbi och vilket otroligt häftigt år. Jag kan knappt fattat att ett år passerat så snabbt men jag lever sannerligen min egna dröm. Att företaget fått den utvecklingen det fått, jag är mest tacksam över att få chansen att göra det i företagsform. Tack till alla som på något sätt bidragit till PerfecZions framfart, vi ser framåt med tillförsikt.

***

Tiden springer på och innan man hunnit stänga en säsong står nästa för ens fötter. Det var en minst sagt rafflande avslutning på den förra med kvalspel för både herrar och damer i HK Aranäs. Damerna snubblade på mållinjen mot bollklubben men det råder inget tvivel om att Rustan Lundbäcks inträde i klubben skapat nya idéer och en förståelse för vad som verkligen krävs för att vara ett lag i SHE. Aranäs damlag blir att räkna med framöver. Det har varit otroligt lärorikt och kul att få jobba med alla härliga tjejer och ledare, tack!

På herrsidan hamnade vi efter en lång säsong på rätt sida sträcket vilket innebar kvalspel mot Amo HK. Det var en oerhört jämn och tajt serie som vi hade turen att klara oss igenom i tre raka matcher. Jerry Hallbäcks enorma driv ihop med många andra härliga runtomkring honom säkrade en plats i Handbollsligan även nästa år. Året med Jerry, jag är bara väldigt glad att jag hoppade på det tåget och lärde känna min f.d. lagkamrat på ett nytt härligt sätt. Ditt sätt att dela ut ansvar och bygga grupper, tack för ansvaret och ös på! Tack för ett helt grymt år alla i och runtomkring Aranäs Herrlag, Sebbe, Jennie, Åhman, Nyman. Grymt gäng! Bra grejer väntar för Aranäs som klubb med en galen Falk och en sund Hallendorf, det blir spännande att följa.

***

Efter färdigspelad säsong fick jag en fråga av Redbergslids IK om jag var intresserad av att återvända till föreningen i en roll som strategisk utvecklare. En roll som innebär att jag kan fortsätta med mitt företag och vid sidan av det utveckla strategier för att säkerställa att utveckling av individer i Redbergslids IK står sig högst i Sverige. Vidare med Tony Larsson (sportchef) ska vi säkerställa att sportsliga beslut följer en strategi som gör att Redbergslids IK kan ta små steg varje år till en stabilare och tryggare plats för hela klubben. Det blir givetvis en otrolig utmaning men det blir en härlig sådan, hårt arbete väntar. Jag är stolt över att vara tillbaka.

För de som är nyfikna kring rollen finns det att läsa lite mer om på länken nedan.

https://www.gp.se/sport/handboll/jasmin-zuta-om-sitt-f%C3%B6retag-och-%C3%A5terkomsten-till-rik-1.76053931

***

Med min flytt till Redbergslids IK så finns det nu möjligheter för företag eller klubbar att anordna utbildningsdagar i Prioritet Serneke Arena där ni kan köra kick off med övernattning vid behov. Hör av er om ni har de planerna inför uppstarten så kan vi se vad PerfecZion kan göra för er.

PerfecZion kommer också under hösten att arbeta med att skapa Clinics ihop med Redbergslids IK. Vi har en gemensam ambition att hitta vägar för att utbilda Sveriges elittränare på olika symposium med inslag från nationell och internationell elit.

***

Proweeks på ingång! Spelare från runtomkring i Sverige på olika nivåer kommer att besöka PerfecZion under vecka 29-30. Vi kommer ha en SHE och DJ grupp på damsidan. På herrsidan kör vi Allsvenskan i slutet på vecka 29, spännande med några nykomlingar i PerfecZion. Vi kommer dessutom ha finbesök från proffsligorna i Danmark och Spanien, spännande värre!

***

En sista påminnelse till de klubbar som inte skaffat sig övningsbanken ännu. Vill ni hjälpa era ledare till ett väldigt rimligt pris av 5000:-kr så finns möjligheten via hemsidan. Surfa in under övningsbank och kolla vad du är intresserad av. Många klubbar har tagit del av materialet, ta din chans nu.

***

Lättast att följa oss är via hemsida men främst Instagram. Med snart 31k följare har Instagram tagit fart på riktigt allvar, häng med på @perfeczion1 för uppdateringar.

***

Följ oss i sociala medier för att vara uppdaterade

PerfecZion i sociala medier:

Hemsida: https://perfeczion.se/

Facebook: https://www.facebook.com/PerfecZion

Instagram: https://www.instagram.com/perfeczion1/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC1YZsEKtUqhQNGMv-8xSk5Q

***

Jasmin Zuta – Owner PerfecZion – Instruktör/Utbildare – Mobil: 0707253517 – Mail: jasmin@perfeczion.se

Kommentarer