Intensiva tider!

Som vanligt denna härliga period så avlöser uppdragen varandra i hög fart! Det har varit utbildningstillfälle 1 av 3 i Kärra HF där vi gick igenom försvarsspel, individuellt och kollektiva lösningar för flickor födda 06/07. Det blev en väldigt härlig tillställning och några bekanta ansikten att hälsa lite extra på. Man har ju som företagare ynnesten att få springa på många härliga ledare och även en del idoler och förebilder. Senast på utbildningen med Kärra HF så dök en viss Tomas Berntsson upp, en riktig kantlegendar från Göteborgs handbollen och framförallt från sin tid i Redbergslids IK. Många fina minnen att prata om.

Vi kommer att jobba med tre block i Kärra HF, försvarsspel – omställningsspel – anfallsspel. Det blir ett sätt att nå fram och inspirera till en lättare vardag för klubbens ledare. Blocken kombineras med övningsbanken som gör att ledarna kan börja bygga sina planeringar och skapa träningspass som även den oinvigde har stor nytta av. Det är ett av PerfecZions stora mål, skapa energi och glädje att vilja vara ledare över tid.

Jag vill passa på att berömma Kärra HF för deras ambition att förstärka och förbättra ledarnas egenskaper i deras ledargärning. Det känns verkligen som att Magnus Björklund skakat liv i föreningen och det andas optimism på olika nivåer, det är ett fint arbete som pågår.

***

Regionerna gör sig redo för årets Sverige Cup, det är verkligen en upplevelse för alla framtidens handbollsspelare. Vi från Katrinelunds Gymnasiet är på plats och spanar på de som sökt in till #KattansFinest, det blir underbart att följa dessa härliga ungdomar. Stort lycka till önskar vi alla inblandade.

***

Vi kommer att påbörja arbetet med att utbilda ledarna i anrika HP Warta, det kommer bli speciellt att få komma tillbaka till klubben där jag en gång i tiden startade min resa som tränare. Kopplingen finns där från 80-talet då min far spelade under Roger ”Ragge” Carlsson, en legendarisk ledare och fd förbundskapten. Det var en fantastisk plantskola med otroligt många fina spelare. Det känns verkligen grymt bra för handbollen i Göteborg och på Hisingen att HP Warta återigen finns på kartan, det ska bli oerhört kul att få följa denna resan under säsongen och tillsammans se vad vi kan hjälpa varandra med. Vi drar igång i mitten på November, underbart!

***

PerfecZion har den sista tiden haft några spår uppåt i landet, vi har förhoppningsvis goda nyheter framöver då vi är igång med att skissa på ett projekt norrut. Det är viktigt att vi kan jobba med spridningen för vår härliga sport, fler behöver få kunskap om hur det fungerar och vi behöver aktivt hjälpa till från de regionerna där vi har kunskap och tradition. Återkommer på den fronten.

***

För er som inte sett att vi är igång och lägger upp material på Youtube, välkomna in på en rundvandring. Inom överskådlig framtid så finns det en plan att allt filmat material tills idag kommer att ligga uppe på Youtube, där finns det mycket som ledare kan dra nytta av, inte för komplicerat utan snarare en väldigt bra hjälp. Surfa in och kolla läget. Annars är det på Instagram det är uppdateringar dagligen med diverse klipp från olika spelare och lag, det finns alltid något att snappa upp och ännu mer att lära. Länkarna till alla sociala medier hittar ni nedan.

***

Följ oss i sociala medier för att vara uppdaterade

PerfecZion i sociala medier:

Hemsida: https://perfeczion.se/

Facebook: https://www.facebook.com/PerfecZion

Instagram: https://www.instagram.com/perfeczion1/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC1YZsEKtUqhQNGMv-8xSk5Q

***

Jasmin Zuta – Owner PerfecZion – Instruktör/Utbildare – Mobil: 0707253517 – Mail: jasmin@perfeczion.se

Kommentarer