Ny övningsbank – mot våren!

Mot ljusare tider och en härlig känsla av en något mildare årstid. Våren närmar sig och PerfecZion går från en intensiv höst och vinter där vi varit och drivit utbildningar på olika ställen i landet till en ännu intensivare vår som är på ingång. Jag vill verkligen rikta ett stort tack till alla nyfikna och intresserade, det är oerhört roligt att få jobba med saker som verkligen berör, det kommer vi fortsätta med.

***

Senhösten innebar projektstarter med Kärra HF och Redbergslids IK, de kommer att gå i hamn nu de närmsta månaderna. Vi har jobbat med lite olika former av utbildningar efter klubbarnas behov, fokus har legat på grunderna i ledar – och tränarskap för olika nivåer. Det sammankopplat med övningsbank och fokusområden gör att många ledare fått upp ögonen för hur de vill jobba med sin tränargärning. Jag är inte intresserad av att forma alla på samma sätt, jag är intresserad av att se till att varje ledare har verktyg att börja forma sin egen bana. Det ser ut på olika sätt och det är precis så det ska vara, det gör oss starkare som sport.

Från utbildning med Redbergslids IK – video Ines Knezevic Dulic

***

Härliga HP Warta med Jimmy Grandin och Tony Carlsson i spetsen öser på med sina utbildningar för deras ledare. Vill man vara med och bygga upp ett av Sveriges mest anrika klubbmärken så är det bara att kontakta någon av de här fina grabbarna. HP Warta och PerfecZion hoppas kunna presentera en väg framåt även under nästa säsong då utfallet varit väldigt tillfredsställande för båda parter. Tack HP Warta för en intensiv och härlig tid tillsammans, vi syns snart igen!

Vi kommer under våren fortsatt synas till i trakten då vi nyligen kommit överens om att starta ett projekt med Mölndals HF som pågår under året, det blir väldigt spännande. Stort tack för förtroendet Ann-Louise Seger och Mölndals HF, detta kommer bli väldigt roligt!

PerfecZion + Mölndals HF

***

Det har pågått ett arbete att säkerställa en proffsig och unik övningsbank som endast PerfecZion kan erbjuda klubbarna nationellt och förhoppningsvis även internationellt under den närmsta månaden. Den nya övningsbanken kommer att finnas tillgänglig från Mars 2023. Vi har valt att arbeta fram ett material som täcker behovet från handbollsskolan hela vägen fram till seniornivå, allt prydligt paketerat så att tränare får en lättare vardag som tränare. Vi är otroligt nöjda med innehållet och kvalitén, det bästa hittills. Är ni intresserade av övningsbanken får ni gärna kontakta oss via mail om ni har några frågor.

Liten sneakpeak på den nya övningsbanken – @efactionmedia

***

Våren närmar sig och med det de individuella projekten. Vi tittar över möjligheter att bygga projekt där det kommer ingå tre spelare per grupp. Vår intention är att ha tre grupper i olika åldrar. Intresset har verkligen varit otroligt stort, det är underbart och härligt. Vi skulle uppskatta om ni som hört av skulle kunna skriva en intresseanmälan så att vi kan börja fila på vilka möjligheter det finns att skapa grupper för individuell utveckling. Vi tänker att det yngsta detta året är födda 2010. Skriv några rader och kommentera varför just du vill jobba med PerfecZion i sommar.

***

PerfecZion har nått smått sensationella 55.000 följare på Instagram! Det är bara otroligt! Tack alla härliga följare! Följ oss gärna för att ha koll på nyheter och övningar. Vi är nu igång med videos på Youtube så in och prenumerera på kanalen för att ha koll på övningar som kommer med jämna mellanrum.

***

Följ oss i sociala medier för att vara uppdaterade

PerfecZion i sociala medier:

Hemsida: https://perfeczion.se/

Facebook: https://www.facebook.com/PerfecZion

Instagram: https://www.instagram.com/perfeczion1/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC1YZsEKtUqhQNGMv-8xSk5Q

***

Jasmin Zuta – Owner PerfecZion – Instruktör/Utbildare – Mobil: 0707253517 – Mail: jasmin@perfeczion.se

Kommentarer