Andhämtning!

Det blir intensivt i perioder, lyxigt när det är ens hobby. PerfecZion gör en helt fantastisk resa som når nya höjder ständigt, det känns verkligen så inspirerande. Ibland rullar det ju som bekant på i en fart som är lite svår att kontrollera, det är baksidan av att få jobba med ens passion, balansen kan vara klurig i perioder.

Fullt ös på Katrinelundsgymnasiet som instruktör! Vi är igenom en ny intagning där vi nu till hösten välkomnar de som är födda 2008, tiden går verkligen rekordsnabbt. Jag gör mitt 10:e år på skolan vilket känns smått overkligt. Men jag kan inte se mig på någon annan plats, älskar förmånen att få jobba med framtiden. Det är helt underbart att få vidareutveckla konceptet där eleverna får ta del av sin egen utvecklingen, det har blivit en helhet som skapar förutsättningar att verkligen bli en bra handbollsspelare.

Ida Landberg (Sävehof), Noel Fagerlin (Redbergslids IK), Tindra Möller (Sävehof)

***

Redbergslids IK, kampen för överlevnad. Det är ju ett drama av sällan skådat slag. Tack till alla som stöttat oss genom vått och torrt, det var härligt med den fantastiska uppslutningen i Mimers förra lördagen. Nu går vi in i arbetet med att säkerställa en sista kamp i årets allsvenska, Anderstorp gästar Prioritet Serneke Arena nästa Tisdag. Varmt välkomna när avgörandets stund knackar på dörren.

***

PerfecZion har haft ett minst sagt hektiskt år där vi hunnit med att utbilda ledarna i Mölndals HF över säsongen, tack för förtroendet Mölndals HF och Ann-Louise ”Isa” Seger. Det har varit väldigt roligt att få se hur klubben fått till sig tankegångar kring utbildning och ledarskap.

***

Nu går vi vidare med Kärra HF i ett samarbete som varat under lång tid och förhoppningsvis kommer att vara länge till! Vi drar i April igång med utbildningar där som kommer att hjälpa en ny generation ledare med metodik för att utveckla sig och sina lag. Vi kommer att inleda ett underbart samarbete med en av mina gamla föreningar, bollklubben från Järnbrott. Det ska bli härligt att få komma tillbaka! Vill avsluta med att tacka Erik Jansson som tillsammans med resten i KFUM Ulricehamn kommer startat ett projekt med PerfecZion under våren och nästkommande år, det blir väldigt roligt!

***

Det händer som ni märker så otroligt mycket roligt för oss på PerfecZion. I detta nu så håller vi dessutom på att sätta ihop de individuella grupperna som ska jobba i sommar. Tack till alla härliga som hört av sig och frågat om vår verksamhet. Det är verkligen överväldigande med intresset som finns för PerfecZion, det är så oerhört uppskattat. Tack alla härliga!

***

Allt är inte arbete, ibland roar vi oss! Jag och min co-founder Labinot Zuta var nere i Danmark på tripp när några av mina gamla adepter lirade match i Champions League, GOG-Barcelona. Glädjen i att få se dessa herrar på så fina platser, det värmer hjärtat.

***

Följ oss i sociala medier för att vara uppdaterade

PerfecZion i sociala medier:

Hemsida: https://perfeczion.se/

Facebook: https://www.facebook.com/PerfecZion

Instagram: https://www.instagram.com/perfeczion1/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC1YZsEKtUqhQNGMv-8xSk5Q

***

Jasmin Zuta – Owner PerfecZion – Instruktör/Utbildare – Mobil: 0707253517 – Mail: jasmin@perfeczion.se

Kommentarer