PerfecZion har haft en magisk sommar!

Vilken otroligt intensiv och härlig sommar vi upplevt. Det har hänt en hel del under de sista månaderna som vi är otroligt stolta över. Vårat projekt med Kärra HF har gått igång med en uppföljning nu under hösten där vi kommer vara hela säsongen. KFUM Ulricehamn hade sitt första träningspass när de kom och hälsade på i Göteborg under våren. Det kommer nu följas upp med utbildning i Ulricehamn där vi kommer att jobba med ledarutbildning under hösten. Vi går om några veckor igång med ett projekt som kommer att pågå under säsongen 24/25 hos Borås HK, ledarutbildning varvat med praktik står på schemat. Vi går nu också i hamn med den sista delen av tre utbildningar hos BK Heid där vi utbildat klubbens ledare under sommaren.

***

Vi har under sommaren haft ett nytt koncept hos PerfecZion där vi haft öppna träningar i olika åldersgrupper. Vi är oerhört tacksamma att efterfrågan varit så stor, det är och har varit fantastiskt att få se alla dessa härliga ungdomar som varit där och tagit för oss. Jag vill rikta ett stort tack till alla inblandade spelare och även de ledare som hjälpt till så att vi har kunnat ro det hela i hamn. Speciellt tack till Nikolas Alektoridis och Mikael Bågenholm som hjälpt till med att få allt att funka. Vi har fått träffa en drös med härliga ungdomar som haft otroligt kul och framförallt fått med sig egna individuella tips att jobba med i sin vardag. På varje träning har vi haft förmånen att ha målvakt, linje, kant och 9m tränare. Det har varit nytt även för oss som varit i PerfecZion att prova detta koncept. Vi är otroligt nöjda med utfallet och det kommer bli intressant att följa upp detta under nästkommande säsong.

***

Vi har under den sista del av sommaren i samband med att proffsen varit hemma också hunnit med vår traditionella #proweek där vi haft proffsspelare ihop med ligaspelare som jobbat hos PerfecZion. Tack till alla inblandande som gjorde det till några häftiga pass. Tobias Thulin, Olle Forsell Schefvert, Ludde Hallbäck, Emil Mellegård, Linus Arnesson, Anders Forsell Schefvert, Pelle Segertoft, Erik Hvenfelt, Linus Karlsson, Petter Donaldsson deltog och vi vill rikta ett stort tack till dem. Lycka till i era respektive lag under året!

***

Det finns ju ingen tid för vila när det gäller vardagen och Redbergslids IK. Vi har lagt en ny grund att jobba utifrån under kommande säsong där Mikael Franzén kliver in som huvudtränare och jag assisterar honom med Herrar A. Jerry Hallbäck kommer att agera länk mellan A-pojkar och hela vägen upp till seniornivå, där kommer han ha stöd av Reine Pedersen. Det blir ett arbete att ta sig tillbaka uppåt i systemet men vi känner oss trygga med nuvarande uppsättning ledare och spelare. Det ska bli härligt att bygga upp en helhet från grunden där vi har organisation och klubb med oss på resan. Framåt eleganter!

Vill passa på att nämna att Mikael Franzén bloggar flitigt om vår resa tillbaka uppåt i systemet, följ resan på: https://1916riktighandbollsblogg.blogspot.com/

***

Jag vill inte heller ligga på latsidan så jag fick för mig att handbollen borde spridas till alla som älskar handboll lite extra. Det ska nördas, vi ska prata ledarskap, vi ska nå ut med personliga resor som verkligen berör. Om ni vill hänga med så är det bara att hänga med i podden Zutas Hörna. Vi har redan startat upp med ett fantastiskt startfält där ni kan höra Jerry Hallbäck, Emil Mellegård, Linus Arnesson och nu senast Olle Forsell Schefvert. Vill du dessutom hålla dig uppdaterad de sista dagarna under OS så finns det uppdateringar kring kvart och semifinaler där. Vi har redan nu fått en otroligt fin respons på det som ligger uppe, det kommer att komma mer. Närmst kommer Sävehofs nya stjärnskott Emma Mihailovic att gästa podden, den kommer ut Måndagen den 19:e Augusti. Du är hjärtligt välkommen att följa med i poddvärlden där handbollen står i fokus.

Länk till oss på Spotify https://open.spotify.com/show/27hVFq4AXbzn1pcxxK0DVh?si=d256cf82324243a5

Vi finns i de flesta forum där poddar finns så det är bara att söka upp och börja lyssna.

För er som följer oss i det aktivaste forumet Instagram har ni nu sett att vi passerat smått otroliga 70.000 följare. Vi tackar ödmjukast för förtroendet och har redan nu igång lite tävlingar för att fira detta. Just nu kan ni tävla hem ett träningspass med PerfecZion, håll utkik på Instagram!

***

Följ oss i sociala medier för att vara uppdaterade

PerfecZion i sociala medier:

Hemsida: https://perfeczion.se/

Facebook: https://www.facebook.com/PerfecZion

Instagram: https://www.instagram.com/perfeczion1/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC1YZsEKtUqhQNGMv-8xSk5Q

***

Jasmin Zuta – Owner PerfecZion – Instruktör/Utbildare – Mobil: 0707253517 – Mail: jasmin@perfeczion.se

Kommentarer