Övningsbanken 2024 är här!

Hej alla PerfecZion vänner!

Vi har nu sammanställt 2024 års övningsbank och är oerhört stolt och glada över hur bra det blivit. Vi vill rikta ett stort tack till EF Action media som hjälpt oss med sammansättningen av materialet.

PerfecZion har under många år arbetat med att förenkla arbetet för ledare runtomkring i landet. Vår övningsbank har varit ett hjälpmedel som blivit ovärderligt för olika åldrar och inte minst för de allra yngsta där det största behovet har funnits.

***

Ni kommer i 2024 års upplaga att få uppdateringar på:

Ungdomsövningar – 1 Teknik & Motorik, 2 Grundövningar Teknik & Avslut, 3 Individuella 9M övningar, 4 Aktiveringsövningar anfallsspel

M6 övningar – Grunder och rörelsemönster

Nytt för iår! Målvaktsövningar – Grunder i skolning och mönster

***

Det finns nu 4 st övningsbanker som är filmade från starten med över 300st övningar för alla nivåer och med olika svårighetsgrad. Det är något alla föreningar har stor nytta av och framförallt är det ett väldigt bra verktyg för att underlätta för tränarna.

Om din förening är intresserad av detta paket så kommer det nu att gå att köpa paketet med alla fyra övningsbanker till samma pris som förra året, 7500:kr ex moms. I det priset får klubbens samtliga ledare tillgång till övningarna under 12 månader. Dvs att du just nu får 2024 års övningsbank utan extra kostnad! Detta erbjudande gäller September månad ut.

Om ni är intresserade så är ni varmt välkomna att höra av er via vår kanaler nedan. Lättast är mail eller DM på Instagram.

Vår resa fortsätter! Bara att hänga på! #wearePerfecZion

***

Följ oss i sociala medier för att vara uppdaterade

PerfecZion i sociala medier:

Hemsida: https://perfeczion.se/

Facebook: https://www.facebook.com/PerfecZion

Instagram: https://www.instagram.com/perfeczion1/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC1YZsEKtUqhQNGMv-8xSk5Q

***

Jasmin Zuta – Owner PerfecZion – Instruktör/Utbildare – Mobil: 0707253517 – Mail: jasmin@perfeczion.se

Kommentarer