Spännande tider!

PerfecZion har under de senaste veckorna växlat klubbträningar med individuella grupper och det är väldigt spännande att få följa dessa grupper och individer på de olika resorna de är på.

Vi har i dagens läge fyra individuella grupper som rullar runt på schema, SHE/Allsvenskan damer, Allsvenskan Herrar, F04 och P06. I dagens läge är platserna i samtliga grupper fyllda vilket är härligt att se. Vi jobbar i dessa grupper med individer som har individuella utvecklingsplaner, detta kommer fortgå fram till månadsskiftet Augusti/September då spelarna går in i sina ordinarie klubblagsverksamheter fullt ut. Tanken att vi fram i nästa vår återigen kommer öppna upp platser för den som är nyfiken på det individuella utvecklingsarbetet som kan komplettera klubblagsverksamheten på ett perfekt sätt. Hör gärna av er om ni har frågor kring denna delen av företaget.

PerfecZion jobbar i detta nu med sammanställa helhetslösningar för några klubbar när det gäller att säkerställa kvalité kring ledarskap, tränarskap och fysisk utbildning. De projekten kommer vara årsprojekt med uppföljning var tredje månad, det blir nyskapande och en väg att hitta sätt att motivera och skapa förståelse för klubbens alla ledare hur utbildning ska gå till från de yngsta till de äldsta. Det har varit oerhört intressant att vara ute i klubbarna och höra om de luckor de upplever finns i systemet och hur vi kan hjälpa dem fylla dessa luckor.

Några klubbar har den senaste tiden investerat i lagprojekt som ska gynna utvecklingen över tid. Där har jag bland annat jobbat med Backa HK:s F06 och Kärra HF:s F05-06. Mycket av arbetet i de klubblag jag kommer ut till är grunderna individuellt, bygga upp en gedigen grund för att skapa förståelse för hur spelarna ska få ut mesta möjliga av sina individuella egenskaper. Jag vill påstå att det finns en törst efter kunskap som vi ledare ska hjälpa dessa ungdomar med, det är härligt på så många sätt att hjälpa till på dessa spelares utbildningsstege. Att nå fram, inget slår det!

Du har väl inte missat att vi nu finns uppe på många olika håll i de sociala kanalerna?

PerfecZion i sociala medier:

Hemsida: https://perfeczion.se/

Facebook: https://www.facebook.com/PerfecZion

Instagram: https://www.instagram.com/perfeczion1/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC1YZsEKtUqhQNGMv-8xSk5Q

Surfa in på hemsidan, läs nyheterna på Facebook, kolla de senaste klippen på Instagram eller gå in och kolla olika härliga klipp på Youtube som konstant uppdateras med nya videos.

Vi öser på!

Jasmin Zuta – Owner PerfecZion

Kommentarer