Kärra HF och PerfecZion ingår avtal!

Kärra HF och PerfecZion har slutit ett avtal där PerfecZion kommer att utbilda Kärra HF under säsongen 21/22. Det kommer bli oerhört intressant att följa utvecklingen för klubben och se hur detta påverkar HELA föreningen. Fokus kommer att ligga på att hitta sätt att inspirera ledare, skapa en större förståelse för deras roller som förebilder för nästa generations spelare. Jag vill rikta ett stort tack till Kärra HF och främst Magnus Björklund som verkligen velat driva igenom detta projektet för att säkerställa att Kärra HF står starka inte bara nu utan även i framtiden. Detta kommer att bli häftigt!

***

Det har varit en fantastisk utveckling kring följare i sociala medier vilket är helt underbart, det finns ett intresse som är stort, betydligt större än jag kanske ens vågade drömma om. Det är härligt att handbollen berör så många. Mina individuella grupper är idag tyvärr stängda för fler deltagare men jag vill ändå rikta ett stort tack till alla er som frågat om möjlighet till individuell träning. Jag har försökt att fokusera kring några grupper för att kvalitén ska vara så hög som möjligt. Jag vill hälsa våra senaste tillskott i Ida Berlin från Kroppskultur och Oliver Hundal från Redbergslids IK välkomna, underbart att ha er ombord. Dessa grupper med individuell träning kommer att hålla på tills serierna (förhoppningsvis) går igång för de olika spelarna. Nästa vår kommer jag att starta om och då är det fritt fram att göra en intresseförfrågan igen för att kolla om det finns möjlighet att vara med i någon av grupperna, dessa grupperna jobbar från Mars – September.

***

Har du missat att vi just nu har en förfrågan för målvakter födda 06 (tjejer och killar) gällande specialistträning med vår målvaktstränare Fikret Handan i Juni? Hör gärna av dig om du är en av de som söker detta. Kostnaden är 1000:-kr ex moms för två timmar träning. Vi har fem platser öppna för tjejerna och fem för killarna.

***

PerfecZion i sociala medier:

Hemsida: https://perfeczion.se/

Facebook: https://www.facebook.com/PerfecZion

Instagram: https://www.instagram.com/perfeczion1/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC1YZsEKtUqhQNGMv-8xSk5Q

Searching for PerfecZion

Jasmin Zuta – Owner PerfecZion

Kommentarer