Tillbaka till Heidhallen!

Det var några år sedan jag var i Heidhallen som tränare men en tävling som avslutades för några veckor sen vanns av Leia Haley från BK Heid F06, på Söndag kör vi två timmar träning med töserna. Ska bli grymt att komma tillbaka 🙂

***

PerfecZion har de senaste veckorna varit ute på klubbprojekt i Torslanda HK, Kärra HF och Backa HK i olika åldersgrupper. Det är intressant och spännande att följa utveckling. Jag får en hel del frågor kring tankegångar när det gäller träning för olika åldrar och när man ska göra vad.

Jag tror det är viktigt att unga spelare har träningspass som är strukturerade, genomtänkta och med tydliga syften. Det viktigaste är att spelarna får upprepa saker och får möjlighet att prova sig fram tills de hittar rätt. Jag kan ibland känna att det finns ett förbud mot att rätta och undervisa spelare i ung ålder, personligen tycker jag nästan tvärtom. Lär spelarna från grunden, berätta vad som är rätt och fel så att de kan utveckla sina färdigheter redan från start. Där in emellan gillar jag farten, lekfullheten och det kreativa, främja de egenskaperna. Ha med dig som ledare att du är där för att inspirera och visa det vackra med vår sport.

***

Framåt veckoslutet får PerfecZion besök från Borlänge HK och några ledare som är nyfikna på de individuella delarna vi jobbar med. De ska sitta med under ett pass för att få en känsla för instruktionerna som vi ger i de individuella grupperna och vad vi tittar på. Det inte alltid helt lätt att förstå alla detaljer som kan finnas i skallen på en handbollsgalning men det skadar ju aldrig att fråga om man vill få några svar, i handbollens värld finns inga dåliga frågor.

I A-pojksgruppen har vi fått ett fint tillskott i Anton Hansson som kommer från Redbergslids IK:s P06, välkommen!

I den äldsta herrgruppen var Emilio Lahdo nere från Stockholm för att slipa detaljer i spelet, det blir roligt att följa Emilios resa under seriespelet med Skånela IF.

***

PerfecZion har under senaste veckorna gått in i slutfas med ytterligare några klubbprojekt där det gäller utbildning av ledare under nästkommande säsong. Vi hoppas kunna återkomma med nyheter om detta inom kort men det ser spännande ut då det kan komma att bli något projekt norrut för att sprida handbollen över hela Sverige.

Förutom de lite större projekten har det börjat trilla in förfrågningar om eventdagar för klubbar som vill ha en trevlig uppstart där de kan få lite inspiration och idéer inför kommande säsong. Letar din klubb efter en härlig dag i handbollens tecken, tveka inte att höra av dig.

***

Är din klubb intresserad av PerfecZions videomaterial som nu finns tillgängligt?

41 minuter (med totalt 64 övningar) fullmatad video med följande innehåll:

  • Passningsövningar
  • Skottövningar
  • Individuellt försvarsspel
  • Individuellt anfallsspel
  • Kombinerade övningar
  • Kontringsövningar

Just nu kör vi ett öppningserbjudande där du som ledare kan köpa videon till ditt lag för endast 3000:-kr ex moms. Är klubben intresserad av att köpa det till sin förening så kostar det 5000:-kr ex moms.

Det finns några smakprov på PerfecZions Instagramkonto som du hittar här: https://www.instagram.com/perfeczion1/

Hör av er via mail eller telefon 🙂

***

PerfecZion i sociala medier:

Hemsida: https://perfeczion.se/

Facebook: https://www.facebook.com/PerfecZion

Instagram: https://www.instagram.com/perfeczion1/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC1YZsEKtUqhQNGMv-8xSk5Q

***

Jasmin Zuta – Owner PerfecZion – Instruktör/Utbildare – Mobil: 0707253517 – Mail: jasmin@perfeczion.se

Kommentarer