Mot sommaren!

Det känns som om det äntligen börjat lätta lite, fler människor som är i rullning och med en större trygghet än innan. Men håll ut en liten bit till så att vi alla hjälps åt i dessa svåra tider.

PerfecZion är i full gång med att planera sommarveckorna och en fullsmockad Augusti. Juni rullar vidare med klubb och individprojekten hela vägen fram till månadsskiftet. Tack för att feedback kring de olika projekten. Det är fullt ös och så otroligt inspirerade att följa dessa människors utveckling, det är verkligen härligt!

Först och främst kommer Juli innebära tillfällen där den eminente Emil Fransson som ni kan följa på Instagram @efactionmedia kommer att filma nytt material som kommer finnas tillgängligt under hösten. Vi siktar på att bygga en bank med övningar för individuella egenskaper i försvar/anfall och kollektiva övningar. Det kommer utöver det finnas ett sidospår med uppvärmningsövningar som kan integreras på ett enkelt sätt. Håll utkik!

I övrigt så har vi stora förhoppningar om att få till en proweek där proffsen kommer hem för lite ledigt kombinerat med träning. Några ska förbereda sig för nästkommande säsong, andra för OS som ligger lite längre fram. PerfecZion vill erbjuda tränare möjligheten att få boka in sig på passen för att övervaka arbetet och få större insikt i det individuella tankesättet. Vi älskar nya vägar framåt 🙂

***

PerfecZion i sociala medier:

Hemsida: https://perfeczion.se/

Facebook: https://www.facebook.com/PerfecZion

Instagram: https://www.instagram.com/perfeczion1/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC1YZsEKtUqhQNGMv-8xSk5Q

***

Jasmin Zuta – Owner PerfecZion – Instruktör/Utbildare – Mobil: 0707253517 – Mail: jasmin@perfeczion.se

Kommentarer

  • Richard Andersson
    Svara

    Fantastiskt arbete på individ nivå och inspirerande att följa när det gäller utespelare. Men jag tycker man generellt missar individ anpassad målvaktsträning på alla plan i förening likväl som ledare som utbildar på individnivå. Man ställer krav på att målvakterna ska rädda 35-40% av alla skott på en match annars är det inget vidare bra målvaktspel. Tänk om målvakten fick lika mycket individanpassad träning som utespelarna, vilken framgång man skulle ha som lag.

    Om nu målvakten ligger 35% i räddningar på en match, så tror jag med rätt träning att man vinner fler jämna matcher om målvakten är mer utbildad..

    Ha en skön helg när det är dags ☀️☀️