PerfecZion och Hummel inleder samarbete!

PerfecZion och Hummel har träffat en samarbete som innebär att all PerfecZion verksamhet till hösten kommer att bära Hummel som sitt varumärke. Hummel är en oerhört stark partner som har ambitioner att stärka sina aktier inom handbollsvärlden.

Kommentar från Hummel:

Hummel Sweden AB och Perfeczion (grundat av Jasmin Zuta)  kommer från och med hösten 2021 att inleda ett samarbete beträffande kläder skor och tillbehör. Samarbetet kommer tillsammans med Perfeczion stärka Hummels position som en gedigen leverantör av handbollprodukter . – Hummel driver sedan mitten av 2019 sin verksamhet genom ett helägt dotterbolag till hummel A/S och har snabbt byggt upp en organisation kring att långsiktigt stärka och utveckla varumärkets position. – Perfeczion är ett företag med goda värderingar och utbildningar  som ligger väl i linje med våra ambitioner inom handbollen vilket gör dem till en perfekt partner för oss där vi gemensamt kan arbeta med att fortsatt positivt utveckla våra verksamheter och ser fram emot ett långvarigt och givande samarbete. Vi är mycket stolta över att Perfeczion valt oss som partner, säger Rikard Björk på Country manager Hummel.

Jasmin Zuta – Perfeczion:

– Vi på Perfeczion är oerhört stolta att få bära Hummel som vår klädsponsor och känner att vi gemensamt kan driva på utvecklingen för båda företagen. Det finns en ambition hos Hummel som tilltalar oss på Perfeczion på ett ypperligt sätt. Våra gemensamma värderingar om vad idrotten innebär och det forum där vi kan utveckla ledare och spelare inom svensk handboll gör att samarbetet kommer att växa med tiden. Hummel kommer som partner kunna utnyttja Perfeczions kunskap gällande utbildningar, något vi på Perfeczion ser fram emot! Vi vill rikta ett stort tack till Anders Jörnell och Rikard Björk på Hummel. Härliga tider väntar!

***

Perfeczion har under de senaste veckorna haft landslagsspelare på både dam och herrsidan hos oss. Linnea Pettersson hälsade på ihop med Tess Krönell och Emma Fernis innan deras respektive proffsuppdrag väntade runt hörnet.

På herrsidan har vi haft Ludvig Hallbäck, Jonathan Carlsbogård och Peter Johannesson hos oss. Ludvig har via HK Aranäs tagit klivet till Ystad IF och nu vidare till Bjerringbro Silkeborg, en underbar kille som verkligen gjort en fantastisk resa. Jonathan Carlsbogård och Peter Johannesson spelade hem en högst oväntad tysk cuptitel med sitt TBV Lemgo, stort grattis önskar Perfeczion, grymt! Jonathans raketkarriär fortsätter med ett färskt VM-Silver och nu en stundande OS-turnering. Kan Sverige bärga guldet? Det blir mycket intressant att följa! Peter Johannesson har en stark säsong bakom sig i tyska bundesliga, det känns som om Peter bara vuxit för varje år som gått i Tyskland.

Vi önskar alla lycka till på sina respektive orter, det har varit en ära att ha er på plats på Perfeczions träningar!

***

På hemmaplan har vi haft några individuella grupper igång under Juli och de närmsta veckorna väntar filminspelningar till den övningsbank som klubbar och ledare kommer kunna ta del av till hösten. Håll utkik och hör gärna av er om ni är nyfikna på materialet.

***

Följ oss i sociala medier för att vara uppdaterade

PerfecZion i sociala medier:

Hemsida: https://perfeczion.se/

Facebook: https://www.facebook.com/PerfecZion

Instagram: https://www.instagram.com/perfeczion1/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC1YZsEKtUqhQNGMv-8xSk5Q

***

Jasmin Zuta – Owner PerfecZion – Instruktör/Utbildare – Mobil: 0707253517 – Mail: jasmin@perfeczion.se

Kommentarer