Åter i full rulle!

Det har varit en intensiv Juli med några härliga turer där vi fått besök av herr och damlandslagsspelare samt en samling proffs som gör sig redo för vidare proffsäventyr. Nu gör vi oss i PerfecZion redo för att gå in i period med utbildningar runtom i Sverige. Det är härligt att se klubbar som verkligen vill ta chansen att utbilda sina ledare och spelare på ett unikt sätt i svensk handboll. Kombinationen mellan befintlig utbildning och PerfecZion är något nytt och utvecklande för svensk handboll. Vårat mål är att säkerställa att så många ambitiösa ungdomar som möjligt får chansen att få leva deras dröm. En av mina största drivkrafter som tränare och utbildare är att inspirera ungdomar och ledare att få se det vackra med vår sport. Responsen på vårat arbete har varit enormt och det är verkligen en härlig resa som vi gör tillsammans med klubbar och individer som följer vår passionerade resa. Tack till alla som varit med hittills, detta är en dröm som går i uppfyllelse.

***

PerfecZion kommer i slutet på Augusti gå igång med ett av sina stora projekt med Kärra HF. Vi har tillsammans med Kärra HF byggt upp en utbildning som kommer att pågå under nästkommande säsong. Utbildningen kommer att innefatta ledarskap, handboll (teori & praktik) samt fysisk grundutbildning (teori & praktik). Det är ett helhetspaket som kommer att skapa en mycket bra grund att stå på för samtliga ledare, det ska bli oerhört kul att få vara med och skapa en plattform som ska kunna vara hjälp för hela klubben över lång tid.

***

Första veckorna i HK Aranäs är avklarade med ett uppstartsläger och några andra härliga aktiviteter. Första träningsmatchen avklarad mot Önnereds HK, så härligt med publik på läktarna igen även om det var långt ifrån fullsatt. Men känslan av att det finns publik på plats, det finns inte mycket som slår det, pulsen. Jag älskar det och ser fram emot en härlig säsong med grabbarna. Nästa helg spelar vi Team Sportia Open mot OV Helsingborg och Redbergslids IK, det ser vi fram emot.

Damerna i Aranäs har träningsspelat mot Kungälvs HK och BK Heid, en vinst och en förlust. Det ser ut att kunna bli riktigt trevligt för damerna i höst, Rustan – Morris – Hanna kommer ha en gött gäng att jobba med, jag övervakar och jobbar med den individuella utvecklingen. Kommer bli jäkligt häftigt!

***

Vi har i Juli hunnit med att filma material som kommer finnas tillgängligt för individer och klubbar att prenumerera på via hemsidan. Förra året filmade vi en video med över 60 övningar, nu har vi fyllt på med lite mer än 80 övningar till. I övningsbanken finns det individuella övningar i försvars-anfallsspel, passningsövningar, spelförståelse, kombinerade övningar för att nämna några bitar. Vi har utökat de individuella bitarna för att kunna hjälpa spelare på en mer detaljerad nivå när det gäller grundskolning, det tror vi kommer att skapa förutsättningar att få med många bitar för en tränare i vardagen. Ambitionen med övningsbanken är att en ledare som behöver hjälp med kreativitet kring träningspass ska kunna välja övningar efter behov, ett härligt smörgåsbord att välja ifrån. Det ska underlätta för en tränare i hens vardag, ett grymt hjälpmedel för den som behöver stöd. Är du intresserad av att ta del av övningsbanken? Kontakta oss via hemsidan eller slå oss en signal.

***

Hoppas sommaren har varit härlig för er! Nu öser vi på med en ny härlig säsong.

Mvh Jasmin Zuta – PerfecZion

***

Följ oss i sociala medier för att vara uppdaterade

PerfecZion i sociala medier:

Hemsida: https://perfeczion.se/

Facebook: https://www.facebook.com/PerfecZion

Instagram: https://www.instagram.com/perfeczion1/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC1YZsEKtUqhQNGMv-8xSk5Q

***

Jasmin Zuta – Owner PerfecZion – Instruktör/Utbildare – Mobil: 0707253517 – Mail: jasmin@perfeczion.se

Kommentarer