Utbildningsdagarna är igång!

Underbar vecka med många intressanta möten och till slut också ett projekt som gick igång Kärra Handbollsförening. Det var något speciellt för mig personligen, att få gå in i rollen som utbildare/instruktör utifrån mitt företag. Det får jag nog ändå kalla för en livslång dröm som därmed går i uppfyllelse, det värmer själen min.

Den första delen av fyra inleddes med teori kring ledarskap. Mina tankegångar kring föreläsningar är ju alltid att det ska finnas en interaktion mellan de som utbildas och den som utbildar. Inget har varit viktigare för mig på de utbildningarna jag varit på, utväxlingen mellan olika ledare är ovärderlig. Ledarna fick tänka en vända kring vilka de är i sin vardag, den tanken är inte alltid jättebekväm men den är väldigt viktig. Att få så ett frö hos dem, där de får utvärdera var de är och hur de ska ta sig vidare i sin tränargärning, det är stimulerande. Den andra delen av utbildningen handlade om fysisk utbildning av Jarkko Kortelainen och Te3Mobilty (teori & praktik), det blev verkligen en fullträff med skolning från grunden. Jarkkos kompetens säkerställer verkligen att fysisk träning blir rolig och berikande på samma gång.

Vi ville med teori och praktik (fysiskt och handbollsmässigt) skapa en grund att stå på för Kärra Handbollsförening. Vi vill med detta koncept säkerställa att utbildningen håller högsta kvalité hela vägen från handbollsskolan till elit, det är en härlig utmaning men vi ser fram emot den så mycket.

***

Vidare kan vi berätta att klubbarna rustar med utbildningar under hösten. PerfecZion kan med glädje meddela att det kommer att vara i Vinslöv, Jönköping och Hallsberg under den första delen av hösten. Vi kommer att ha utbildningsdagar där teori och praktik kommer varvas. Att PerfecZion älskar att få sprida vår vackra sport ut i landet är verkligen så härligt.

***

PerfecZion kommer under hösten att ha två träningsprojekt med Mölndals HF Damjuniorer och Kärra HF A-flickor. PerfecZion kommer att säkerställa att det finns en grund att stå på teoretiskt och praktiskt när dessa unga spelare ska utvecklas. Jag personligen har under en längre tid brunnit för att hitta vägar som inspirerar unga människor till att söka nya vägar och driva sin egen utveckling. Det kommer att bli en grym höst!

***

Följ oss i sociala medier för att vara uppdaterade

PerfecZion i sociala medier:

Hemsida: https://perfeczion.se/

Facebook: https://www.facebook.com/PerfecZion

Instagram: https://www.instagram.com/perfeczion1/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC1YZsEKtUqhQNGMv-8xSk5Q

***

Jasmin Zuta – Owner PerfecZion – Instruktör/Utbildare – Mobil: 0707253517 – Mail: jasmin@perfeczion.se

Kommentarer