#Kattansfinest #dröm #succé

Det är lite skillnader att gå på Katrinelundsgymnasiet idag jämfört med 1997-1999 när vi gick där som den härligaste årgången någonsin #modell81

Vilken härlig plats det har blivit och vilken otroligt bra plats om du verkligen vill utbilda sig själv på bästa sätt under gymnasietiden. Har du chansen att söka dit så ska du givetvis göra det för att testa dina vingar, det är en fantastisk plats att vara på. Å kanske har det slagit mig lite mer nu är tidigare år, hur mycket jag uppskattar utbildningen, att få lära ungdomarna nya saker. Det är verkligen en ynnest att få jobba med dessa ambitiösa ungdomar och en fantastisk uppsättning ledare som finns där till deras förfogande.

***

Försäsongens andra del springer på i Aranäs, nu är det drygt en vecka tills allvaret står för dörren när vi tar oss an Alingsås HK på bortaplan. Det ska bli spännande att se hur denna säsongen artar sig, vem utbildar och utvecklar spelet bäst hos sina lag? Det kommer bli oerhört intressant att följa och vi är redo jag och min gamle lagkamrat Jerry Hallbäck, utmaningen antagen.

Aranäs Damer trummar på under Morris, Rustan och Hanna. Spännande att följa dessa tjejer på deras resa. Många unga har fått chansen att visa hur jäkla bra de har potential att bli, det kommer bli kul att följa utvecklingen. HK Aranäs damlag kommer bli att räkna med under 21/22.

***

Septembers och Oktober har blivit en fullmatad historia för PerfecZion, det är fantastiskt! Många klubbar och individer i olika organisationer har hört av sig för att kolla hur PerfecZion kan hjälpa just dem. Vi har ett fokus i denna period på att bygga relationer som kan generera fler och bättre utbildade ledare, har din klubb ett behov som ni känner att ni vill fylla gällande ledarskap och tränarskap så är ni hjärtligt välkomna att höra av er.

***

Många har frågat kring de individuella projekten. Påminner om att de kommer öppnas upp runt Januari-Februari så att det kan köra igång April-Maj 2022 för den som är nyfiken på att hänga med på nästa vända av individuell skolning. Håll ut!

***

Första passet hos Mölndals F U17 i förra veckan! Resan är påbörjad och som vanligt undrar de vad den skäggig vill pränta in i skallen på dem. Men det kommer de snart att förstå. Denna veckan så går projekt med Kärra F05&06 igång med värderingsarbete och lagbygge, det blir spännande och utmanande för oss alla. Men ser fram emot det med tillförsikt.

***

4500 följare på Instagram! Vilken total succé! Vi har hela tiden haft en ambition att göra så att ledare kan kolla, inspireras, bära med det in i sin vardag. Det har verkligen blivit en boom kring videos där Linus Arnessons senaste klipp hade över 150.000 spelningar och runt 5000 likes. Fortsätt följa oss på våra sociala medier för att hålla dig uppdaterad, Instagram har dagliga uppdateringar som du kan få stor nytta av som ledare. Har du frågor så hör gärna av dig till oss.

***

Följ oss i sociala medier för att vara uppdaterade

PerfecZion i sociala medier:

Hemsida: https://perfeczion.se/

Facebook: https://www.facebook.com/PerfecZion

Instagram: https://www.instagram.com/perfeczion1/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC1YZsEKtUqhQNGMv-8xSk5Q

***

Jasmin Zuta – Owner PerfecZion – Instruktör/Utbildare – Mobil: 0707253517 – Mail: jasmin@perfeczion.se

Kommentarer