Leva drömmen!

Det rullar på i en rasande takt, det är bara att följa strömmen och fortsätta på inslagen väg. PerfecZion fortsätter växa och det är en resa till och med jag ibland behöver nypa mig i armen för att förstå. Så kul att se alla dessa engagerade klubbar som vill utveckla sina ledare. I förra veckan var jag och hälsade på i Jönköping där jag föreläste om individuell skolning för organisationen Jönköping Handboll. Det blir speciellt att få komma ut och höra om skolning i de olika delarna av landet, det är intressant att höra och se skillnaderna. Vi var en härlig gäng med drygt 30 ledare som spenderade eftermiddagen och kvällen tillsammans. Energin det ger är ogreppbar, glädje.

***

Denna veckan mellan härliga matcher i handbollsligan så drar tåget vidare till Hallsberg där HK Järnvägen står på schemat. Två praktikpass i individuell och taktiska skolning varvat med ledarskap. Det ser vi verkligen fram emot.

***

PerfecZion har under de senaste veckorna slutit avtal med HFV om att driva fyra stycken utbildningar under innevarande säsong. Vi kommer också att börja arbetet med fina Stenungsunds HK där vi kommer att utbilda ledare vid tre tillfällen. Härligt att ni vill vara med på PerfecZions resa och stort tack för förtroendet!

***

Man hade ju nästan glömt av hur det var att spela inför publik men ruset efter söndagens drabbning i Kungsbacka mot Önnereds HK, känslan. Den är ibland svår att sätta ord på. Det skådespelet är få förunnat att få uppleva, det är är att leva drömmen. Hoppas ungdomarna hittar tillbaka till arenorna så som vi gjorde i våra unga dar (det har jag aldrig slutat med, evigt ung), det finns så mycket att se, lära och känna.

***

PerfecZion passerade i detta nu 5000 följare på Instagram! Fantastiskt. Håll er uppdaterade där med tips, övningar och andra härliga grejer i PerfecZion. Tack alla ni som följer oss, helt grymt!

***

Följ oss i sociala medier för att vara uppdaterade

PerfecZion i sociala medier:

Hemsida: https://perfeczion.se/

Facebook: https://www.facebook.com/PerfecZion

Instagram: https://www.instagram.com/perfeczion1/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC1YZsEKtUqhQNGMv-8xSk5Q

***

Jasmin Zuta – Owner PerfecZion – Instruktör/Utbildare – Mobil: 0707253517 – Mail: jasmin@perfeczion.se

Kommentarer