Känslan av att känna sig vid liv!

En härlig tripp till Hallsberg gav några nya ansikten att bekanta sig med. Det är alltid lika spännande att få insikt i klubbarnas verksamhet och att äntligen få besöka platsen där Järnvägen Cup spelas. Många härliga minnen man har från Hallsberg från en annan tid som spelare, tiden står verkligen inte stilla. Jag höll i en utbildningsdag för de yngre spelarna på förmiddagen och för de äldre på eftermiddagen. Ett teoripass senare och lite tankeverksamhet kring hur ledarnas vardag ser ut och hur PerfecZion kan hjälpa dem, det var en väldigt rolig dag. Stort tack till Anders Danielsson och Järnvägen HK för ett fantastisk fint bemötande, grymt!

***

På hemmaplan så har Katrinelundsgymnasiet dragit igång på riktigt allvar. Vi håller på med att skola spelarna i försvarsspel som är blocket vi nu jobbar med. Det är en fantastisk plats att vara på och om du är född 2006 och nu ska söka till gymnasiet och älskar handboll. Kom och häng med oss! Sista ansökningsdag till RIG platserna är 15 Oktober och till NIU 1 December.

***

PerfecZion har nu gjort iordning allt nytt videomaterial som kommer att finnas tillgängligt via länk på hemsidan inom kort tid. Jag tycket det nya materialet blev riktigt bra och det kommer att vara ett enkelt verktyg för alla tränare att använda i sin vardag. Stort tack till Emil Fransson som hjälpt mig med materialet. Följ gärna hans Instagram @efactionmedia grym på foto och film. Har du frågor om prenumeration? Maila eller ring.

***

Handbollsligan rullar på! På andra sidan mot ett gäng vita eleganter, nervkittlande drabbningar i borgen. Det är i Kungsbacka det händer. Vilken galen start på serien. Man vet verkligen att man lever. Å den där färgskalan på grönt, rött, svart som man balanserar på. Jerry Hallbäck har verkligen ökat på den paletten till alla färger där in emellan. Jag hade glömt av hur jävla härlig Jerry är, nu minns jag, som jag njuter av varenda sekund. Fullkomligt magiskt! Claes Mårtensson kör som speaker på våra matcher, det ihop med en fantastisk publik. Kom till Kungsbacka och prova på det, det är något speciellt när proffsigheten ökar upp några procent. Det bär fram laget! Tack!

***

Vi har en ambition att titta på några temadagar nästkommande månader. Målvaktsträning med Fikret Handan som numer hjälper Redbergslids IK, kantutbildning med den som fostrat samtliga kantspelare i Redbergslids IK sista 7 åren Pär Jilsén, hoppskottsträning med mig Jasmin Zuta. Vi kollar på lite halltider och upplägg, håll er uppdaterade på våra sociala kanaler.

Mer handboll åt folket! 🙂

***

Följ oss i sociala medier för att vara uppdaterade

PerfecZion i sociala medier:

Hemsida: https://perfeczion.se/

Facebook: https://www.facebook.com/PerfecZion

Instagram: https://www.instagram.com/perfeczion1/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC1YZsEKtUqhQNGMv-8xSk5Q

***

Jasmin Zuta – Owner PerfecZion – Instruktör/Utbildare – Mobil: 0707253517 – Mail: jasmin@perfeczion.se

Kommentarer