Några käftsmällar och fortsatta utbildningar

Härliga veckor med intensiva matcher och starkt motstånd. Det är alltid kul att mäta sig med de som håller till i de övre delarna av tabellen. Matcher mot HK Malmö, IK Sävehof och IFK Kristianstad har inneburit tre förluster och en hel del läxor för oss, förlusterna är ju alltid det man lär sig mest av. Vi krigar vidare men fokus på nästkommande uppgift som är IFK Ystad den 10:e November nere i Ystad, en härlig utmaning.

***

Halloween veckan har inneburit en hel del individuella träningspass i mina klubbprojekt. Det är en så oerhört stor drivkraft för mig att hitta nya vägar för utveckling. Att se spelarna få en insikt i sin egen utveckling, att få dem att förstå. Det finns inte mycket som är häftigare än det.

***

Ny vistelse för Perfeczion i Vinslöv för några veckor sen. Utbildning för ledare om grunder i teknisk och taktisk förmåga. Tack Oskar Ahlbin och Vinslövs HK för en trevlig dag.

***

Nästkommande vecka är vi i Kärra HF i vårat återkommande projekt som vi har över säsongen 21/22. Jag driver delarna kring ledarskap och tränarskap, Jarkko Kortelainen med sitt T3 Mobility driver styrka och mobilitet. Det är en spännande mix som jag känner blivit oerhört lyckad för de ledare som går kursen. Vi har ju ett tydligt mål med vår verksamhet där vi vill underlätta klubbarna vardag. Det känner vi själva att vi kan hjälpa till med och det är glädjande att feedbacken tyder på att vi nått precis dit där en ledare får hjälp i sin vardag.

***

Perfeczion hjälper just nu Mölndals F17, Kärra HF:s A-flickor och Önnereds P07. Det är så kul att få varva elitverksamheten med utbildning med de något yngre förmågorna. Lära för livet i tidig ålder är häftigt.

***

Vi passerade i helgen 8000 följare på Instagram! Helt otroligt och fantastiskt roligt! Vi försöker uppdatera dagligen så att ni får tips om härliga övningar och dessutom kan följa spelarnas utveckling. Är du nyfiken på vad vi håller på med så är du alltid välkommen att höra av dig. Tack till er som hoppat på resan, underbart!

***

Följ oss i sociala medier för att vara uppdaterade

PerfecZion i sociala medier:

Hemsida: https://perfeczion.se/

Facebook: https://www.facebook.com/PerfecZion

Instagram: https://www.instagram.com/perfeczion1/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC1YZsEKtUqhQNGMv-8xSk5Q

***

Jasmin Zuta – Owner PerfecZion – Instruktör/Utbildare – Mobil: 0707253517 – Mail: jasmin@perfeczion.se

Kommentarer