Mer PerfecZion åt folket!

Spännande tider med nya projekt och uppföljning på andra ställen. Det är ju verkligen kul att se hur PerfecZion vuxit så otroligt snabbt de första 5 månaderna. Nog för att jag hade en idé och en dröm om att få starta ett företag som skulle kunna hjälpa svensk handboll men att det skulle kunna bli så stort som det blivit, det hade inte ens jag kunnat tro. Stort tack till alla härliga som hört av sig med pepp och fina ord, det värmer enormt.

PerfecZion hade en första träff med Stenungsunds HK och deras ledare. Vi kommer att följa upp med två återträffar under våren. Det är kul att få vara med och ställa frågor kring utbildning till ledare som har några år på nacken och andra som precis startat sin resa! Jag blir inspirerad av att få andra tränare att tänka efter kring sin egen utveckling, nya infallsvinklar är alltid spännande.

***

Uppföljning i Kärra HF med vår andra del av fyra i samarbete med Te3Mobility och Jarkko Kortelainen. Det är ju ett nytt koncept för en handbollsklubb att ta vägen i att kompetenssäkra utbildningen för samtliga ledare i klubben över en hel säsong. Vi får se vad det totala utfallet blir men jag har en känsla att vi är på god väg att hitta en riktigt rolig väg framåt tillsammans. I Kärra HF har PerfecZion mixat, teori och praktik på handbollsbiten. Kompletterat med ett gediget paket med fysisk träning och en övningsbank på alla bitarna för att hjälpa ledarna i deras vardag. Jag tror det är viktigt att hitta vägar för att förenkla tränarnas vardag, där tror vi att vi kan hjälpa klubbarna. Det är en härlig känsla.

***

I övrigt kommer PerfecZion gå i hamn med några projekt i December som pågått under hösten med Mölndals HK F17 och Kärra HF F05/06. Det är en utmaning att hitta vägar framåt för olika grupper baserat i kunskap och laguppbyggnad. Jag själv har alltid brunnit för att hitta vägar för att få grupper att gå samman och bli effektiva tillsammans, där tror jag många ledare har ett stort jobb att göra för att hitta vägar framåt som en enhet. Utmanande men roligt.

***

En hektisk December väntar i ligan! Inget är roligare än när matcherna duggar tätt. Det var en härlig inramning senast mot IFK Skövde, låt oss fortsätta på den vägen även om det inte blev några poäng denna gången. Nya härliga utmaningar väntar, kom till Kungsbacka för att följa resan.

***

Följ oss i sociala medier för att vara uppdaterade

PerfecZion i sociala medier:

Hemsida: https://perfeczion.se/

Facebook: https://www.facebook.com/PerfecZion

Instagram: https://www.instagram.com/perfeczion1/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC1YZsEKtUqhQNGMv-8xSk5Q

***

Jasmin Zuta – Owner PerfecZion – Instruktör/Utbildare – Mobil: 0707253517 – Mail: jasmin@perfeczion.se

Kommentarer