Vilken fantastisk resa!

PerfecZion går i land med två stora projekt vi haft med Mölndals HF och Kärra HF på ungdomssidan. Det har varit en otroligt fin resa och det är alltid inspirerande att få se utveckling och få utmana spelarna att hitta nya vägar.

Vi har fortfarande ett projekt igång en bit in på våren med Önnereds HK P07. Vi har varierat mellan teori och praktik för att hitta vägar att koppla samman utbildningen så att spelarna får utmaningar i sin vardag. Det blir spännande att se hur långt fram vi kommer i vår men det blir kul!

***

Vi är nu äntligen framme vid försäljningsstart för vår övningsbank som vi byggt klart och nu kommer finnas tillgänglig via hemsidan från starten av Januari 2022. Jag kommer i perioder att lägga ut smakprov på vår Instagram sida som ni finner nedan. Håll utkik!

***

Vår Instagram har nått över 11.000 följare och är på god väg mot 12.000, det är helt fantastiskt. Vi försöker uppdatera dagligen med härliga övningar, främst de individuella bitarna men även ibland lite större övningar som ni kan kasta rakt in i er vardag. Har ni frågor (vilket många har) så är ni varmt välkomna att höra av er.

***

Företagets första 6 månader har ju varit en underbar resa. Jag är så otroligt tacksam för att det utvecklat sig till det som företaget är idag. Jag hade aldrig kunnat önska mig något häftigare att få jobba med än min egna passion, det är få förunnat och att det gått så bra som det gjort har bara skapat mer energi att göra något ännu coolare med det.

Det har varit många förfrågningar kring det individuella arbetet, hur det fungerar och hur många platser det finns. Som det ser ut idag så kommer vi någon gång under våren att skapa 4 grupper med någonstans 3-4 spelare i varje grupp. I de grupperna kommer fokus ligga på individuella egenskaper eller skills som jag valt att kalla det. Vi kommer att ha en öppen förfrågan där man får anmäla sig för att kolla vilka grupper vi kommer att gå vidare med. Tanken är att vi kommer jobba en eftermiddag/kväll var 3-4 vecka med dessa grupper under perioden där seriespelet inte är igång.

Jag brinner oerhört för individuell utveckling och letar hela tiden nya vägar för att hitta detaljer att förfina och utveckla. Många av mina adepter genom åren har gett mig så otroligt nyttig feedback som jag kan putta in i mitt arbete. Allt från proffsen under uppehållen till de yngre förmågorna under vardagarna. Det är lite svårt att sätta ord på hur det känns att följa spelarnas resor, se deras utveckling, få saker känns bättre än att se dem jaga sina drömmar.

***

Följ oss i sociala medier för att vara uppdaterade

PerfecZion i sociala medier:

Hemsida: https://perfeczion.se/

Facebook: https://www.facebook.com/PerfecZion

Instagram: https://www.instagram.com/perfeczion1/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC1YZsEKtUqhQNGMv-8xSk5Q

***

Jasmin Zuta – Owner PerfecZion – Instruktör/Utbildare – Mobil: 0707253517 – Mail: jasmin@perfeczion.se

Kommentarer