Övningsbank och full fart framåt!

Hej alla härliga ledare och spelare som följer oss och skickat goa hälsningar, tack!

Jag vill börja med att skriva några ord om de som kommer fram och nyfiket frågar om vår verksamhet och andra som är intresserade av de där små detaljerna de sett på en Instagram video. Det är väldigt trevligt att så många har upptäckt PerfecZion, det är oerhört glädjande och det skapar motivation att fortsätta utveckla vidare detta konceptet.

***

Äntligen är vi i land med försäljning av övningsbanken till ledare och klubbar som behöver stöttning.

Info och kort video om övningsbanken:

Mitt namn är Jasmin Zuta och jag är ägare av företaget PerfecZion som jobbar med utbildning av ledare och spelare inom handboll. Vår ambition har hela tiden varit att driva svensk handboll framåt samtidigt som vi vill underlätta för ledare som behöver hjälp med övningar i sin vardag. Vi har sett behovet i en i övrigt stressig vardag att få ihop bra träningar med tydliga och bra instruktioner som fyller de syften ni söker. Vår nybyggda övningsbank kommer med tydliga förklaringar och passar bra in för just dig i din vardag då det finns väldigt mycket variation i innehållet. Totalt sett kommer din klubb att få del av ett material som innefattar runt 70 övningar och varianter som kan användas inom uppvärmning, passningsspel, teknik och samarbete. Allt från de grundläggande övningarna inom tekniska skills till de mer avancerade individuella momenten.

Övningsbanken innefattar:

  • Individuella finter
  • Individuella teknikövningar
  • Kontringsövningar
  • Koordination Bollhantering
  • M6-övningar
  • Passningsövningar
  • Spelövningar
  • Uppvärmningsövningar
  • Övningar för barn & ungdom

Nu kan du via länkarna nedan hitta till övningsbanken för din klubb eller ditt lag. Kostnaden för ett lag är 3000:-kr ex moms, för en klubb kostar det 5000:-kr ex moms för ett år. Just nu får de som köper något av paketen föregående års övningsbank utan extra kostnad (värde 2000:-kr) vilket innebär att du får drygt 140 övningar som ni kan bygga träningar med. Väldigt prisvärt!

Övningsbanken för klubbar (klicka på bild nedan):

Övningsbanken för lag (klicka på bild nedan):

Har ni frågor som rör övningsbanken är ni mer än välkomna att höra av er för en utförligare presentation.

***

PerfecZion har fortsatt några lag igång i träningsprojekt som kommer att fortsätta under våren. Det är otroligt stimulerande att få kontrasterna mellan de olika nivåerna. I detta nu så jobbar vi med Önnereds HK P07 och Kärra HF:s F05/06, två härliga grupper som jobbar på olika nivåer. Stimulans är att få se människor utvecklas, en enorm drivkraft.

***

Förberedelserna för återstarten i Handbollsligan är i full gång. Spännande slutspurt väntar för alla inblandade, det ska bli jäkligt kul! Jag har i min roll i HK Aranäs glidit en del mellan olika lag för att hjälpa till med utbildningen. Damer A har gjort fina framsteg under nuvarande ledningen, det kommer bli fint över tid. Dam och Herrjuniorer kämpar på och återväxten ser väldigt fin ut där och på nivåerna under. HK Aranäs står starka och det blir spännande att se hur framtiden ser ut med det som nu pågår i klubben.

***

Vilken otrolig kväll vi fick igår, vad barnsligt lycklig man blir när handbollen bjuder på spänning och intensitet. Sverige vidare efter en riktig rysare mot Norge, det blir spännande att följa vidare. Stora lyckoönskningar från hemmaplan, framåt Sverige!

***

Följ oss i sociala medier för att vara uppdaterade

PerfecZion i sociala medier:

Hemsida: https://perfeczion.se/

Facebook: https://www.facebook.com/PerfecZion

Instagram: https://www.instagram.com/perfeczion1/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC1YZsEKtUqhQNGMv-8xSk5Q

***

Jasmin Zuta – Owner PerfecZion – Instruktör/Utbildare – Mobil: 0707253517 – Mail: jasmin@perfeczion.se

Kommentarer