Ny roll och #KattansFinest på ingång!

Vi är igenom en intensiv period med PerfecZion där vi jobbat med individuell utveckling på olika nivåer. Vilken otroligt härlig period med ambitiösa spelare som hela tiden vill lära sig. Det kan ibland vara svårt att greppa den energin det ger att få jobba med människor som verkligen vill något med sin idrott. Att jag fått träffa så många härliga nya ansikten har varit en ynnest, jag har verkligen haft tur. Stort tack till alla inblandade på olika nivåer, det blev helt överlägset!

De senaste veckorna har inneburit att sätta sig in i arbetet i Redbergslids IK, i min roll som Strategic Manager. Mycket nytt och en del som jag arbetat med innan i föreningen. Kul att vara tillbaka bland alla härliga ledare som jag lärt känna genom åren, vår resa fortsätter, utbildning är härligt. Den första träffen blev en kickoff som ska leda vidare in i höstens utbildningar.

Vi kommer rulla igång med projekten närmsta veckorna. Kärra HF och PerfecZion kommer fortsätta sitt samarbete även nästa säsong, det blir härligt att följa upp föregående års arbete. Tack för förtroendet!

***

Äntligen går Katrinelunds Gymnasiet igång med nästa generations härliga spelare, de nya grabbarna och töserna födda 06 är numer de yngsta. Tiden flyger iväg! Ska bli kul att köra på och få lotsa fram några fler härliga från landets alla hörn. Glöm inte söka till Katrinelunds Gymnasiet under hösten om du är född 07, det är en fantastisk plats att vara på!

***

Många klubbar är i uppstarten på sina säsonger, vill din klubb ha hjälp under säsongen så är ni varmt välkomna att höra av er för konsultation. Det finns möjlighet att se över er utbildning och hur ni ska strukturera er framtid med hjälp av PerfecZion.

***

Följ oss i sociala medier för att vara uppdaterade

PerfecZion i sociala medier:

Hemsida: https://perfeczion.se/

Facebook: https://www.facebook.com/PerfecZion

Instagram: https://www.instagram.com/perfeczion1/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC1YZsEKtUqhQNGMv-8xSk5Q

***

Jasmin Zuta – Owner PerfecZion – Instruktör/Utbildare – Mobil: 0707253517 – Mail: jasmin@perfeczion.se

Kommentarer