Nya uppdrag!

Det var ett tag sen jag hann med att skriva loss om PerfecZion och den fortsatta resan. Det har knappt funnits tid att chippa efter luft under en galen och intensiv period, det har varit inspirerande och krävande!

Jag vill börja med att rikta ett stort till alla er som inhandlat övningsbanken till er klubb, det värmer en handbollsgalning att det kan göra nytta för så många inom svensk handboll oavsett nivå och kompetens. Jag tror på att vi behöver bygga en starkare grund gällande ledarskap och kompetenser hos våra ledare, den chansen ska vi på PerfecZion ge alla de som vill ha den. Har du funderat på att få inspiration kring utbildning och tankesätt gällande utveckling, tveka inte att höra av dig för att höra in dig på det vi håller på med.

***

Strax innan uppehållet i Juni fick jag en fråga om att bli tränare i Redbergslids IK Herrlag igen efter några års frånvaro. Det finns en charm att vara tillbaka, inget snack om det. Jag hade väl någonstans i min skalle saknat att få vara tränare, även om det kanske inte var ett uttalat mål för mig personligen just det här året. Nu blev det vägen framåt för mig, något jag trivs väldigt bra med. Det är ett ungt och spännande lag som nu ska formas för att möta framtiden. Det kommer krävas tålamod i överflödiga mängder, en orimligt tydlig struktur och en jävla massa ambition. Jag tror och känner att det kommer bli en sjuhelvetes resa, men hur underbart kommer det inte kunna vara då? Jag känner att det finns en ambition som är härlig, spelarna vill lära sig, resten är förhållandevis enkelt.

***

De individuella projekten har gått i hamn för denna säsongen. Tack alla som skrivit och frågat om att få jobba med mig gällande individuell skolning, det finns få grejer jag känner är en roligare del av mitt handbollsliv. Har du ett intresse av att dra ihop en grupp under nästkommande säsong? Hör av dig med dina idéer så vi kan kolla om det finns möjligheter att bygga grupper som passar dina behov.

***

För den som vill ha koll på uppdateringar kring videos och nyheter, följ oss i officiella kanaler såsom Instagram och Youtube. Vi är snart uppe i 60.000 följare på Instagram, det är magiskt!

***

Följ oss i sociala medier för att vara uppdaterade

PerfecZion i sociala medier:

Hemsida: https://perfeczion.se/

Facebook: https://www.facebook.com/PerfecZion

Instagram: https://www.instagram.com/perfeczion1/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC1YZsEKtUqhQNGMv-8xSk5Q

***

Jasmin Zuta – Owner PerfecZion – Instruktör/Utbildare – Mobil: 0707253517 – Mail: jasmin@perfeczion.se

Kommentarer