Nya grepp

En härlig vår som kommer i rusande hög fart innebär många nya projekt och projektformer. PerfecZion har under året hittat till nya platser i form av klubbprojekt och även lagprojekt. Det är en härlig resa vi som företag gör och känslan är att intresset inte saktat ner utan snarare tagit mer fart. Vi känner oss inspirerade och väldigt glada över att det finns entusiasm att lära känna oss och det vi erbjuder.

Vi har under våren startat upp ett nytt årshjul med Kärra HF där vi kommer hålla till under hela året. Jag vill rikta ett stort tack till Magnus Björklund och klubben i sin helhet som verkligen vill framåt. Det finns en spännande utvecklingskurva i föreningen som lagt tid och kraft på sina ledare, Kärra har verkligen fått fram många bra ledare på olika nivåer. Det blir spännande att följa arbetet framåt. Fokus initialt har varit att sätta arbetsmetodik med säsongsupplägg och tankegångar kring utbildning.

***

Järnbrotts stolhet bollklubben har tillsammans med PerfecZion hittat ett upplägg för att utbilda sina ledare. Det går helt i linje med föreningens ambition att återigen bygga upp en förening med starka ungdomslag och utbildade ledare. Senast för några veckor sedan hade de två lag på plats i Uppsala där USM finalspelet avgjordes. Grabbarna i P14 klassen kom på en meriterande 5:e plats, tjejerna i F14 klassen var snäppet värre och kom på en mycket fin 2:a plats. Det är härligt att lilla BK Heid kan prestera så oerhört fina resultat på riksnivå, det är underbart att följa ungdomarna. Jag hade själv några fantastiska år i klubben som A-pojk där vi bland annat själva kom 5:a på USM, tiden går men alla fantastiska minnen består. Jag var ju också tillbaka i Heid som tränare där jag spenderade några fina säsonger där vi bland annat spelade två fina säsonger i Allsvenskan. Det känns alltid speciellt att ge tillbaka till en förening som betyder något för en själv, det var verkligen den känslan som infann sig när jag klev in i heidhallen, det är en speciell känsla. Resan fortsätter.

***

KFUM Ulricehamn har haft sitt första träningspass under PerfecZion under våren. Det kom ett tappert gäng tjejer till Göteborg för att få genomföra individuell skolning i försvarsspel. Detta kommer följas upp under hösten med ledarutbildning i Ulricehamn. Tack till Erik Jansson, en gammal fin vän som spenderade tid i Redbergslids IK med mig under juniortiden.

***

Lagprojekten har fortsatt med ett härligt gäng födda 2010 från Stenungsund under ledning av Andre Gunnberg. Vi har hunnit igenom två pass där vi jobbat grunder i anfall och försvar. Målvakterna fick en kväll att sent glömma med hög puls och individuell skolning. Det var en succé att få ihop så många härliga delar på samma pass. Energin, insatsen, viljan att bli bättre. Det skapar verkligen en speciell miljö att arbeta i, tjejerna är underbara.

***

Vi har under åren haft individuella projekt i form av grupper där det funnits lite färre deltagare som fått ta del av PerfecZion. I år har vi provat lite nya grepp där vi istället haft öppna grupper i olika åldrar. Vi har hunnit ha ett pass med tjejer födda 09-11 och imorgon har vi ett pass med med killar födda 10-11. Tjejernas pass såg spelare från RIK, Sävehof och Alingsås på plats. Killarnas träning med 20 platser blev fullbokat på tre dagar, mäktigt! Det vi ser är att det finns ett intresse som är stort och vi vill givetvis ge så många som möjligt chansen. Vi kommer också framöver att se till så att vi har specialträning som är positionsbaserad, det har funnits en stor efterfrågan. Håll ögonen öppna på främst Instagram där det mesta publiceras.

***

Många har frågat om att få äga en PerfecZion t-shirt och vi har gemensamt med Hummel hittat en lösning som gör att man inom en snar framtid kan inhandla en egen för 299:-kr med en fantastiskt PerfecZion tryck på fram och baksida. Skickar med några bilder från föregående säsongs deltagare. Vi återkommer om plats för beställning. T-shirten ser ni nedan på bilderna.

***

Följ oss i sociala medier för att vara uppdaterade

PerfecZion i sociala medier:

Hemsida: https://perfeczion.se/

Facebook: https://www.facebook.com/PerfecZion

Instagram: https://www.instagram.com/perfeczion1/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC1YZsEKtUqhQNGMv-8xSk5Q

***

Jasmin Zuta – Owner PerfecZion – Instruktör/Utbildare – Mobil: 0707253517 – Mail: jasmin@perfeczion.se

Kommentarer